torsdag 8. april 2010

SpeedPitch – 6. Mai på Frilansfestivalen!

6. mai arrangerer vi suksessen SpeedPitch igjen! Speed-Pitch er ment som en speeddate mellom ulike kunstnere som får mulighet til å møtes og sammen bygge videre plattformer.
Pitch din ide eller konsept for en sal full av skuespillere, regissører, dramatikere, dansere, scenografer, produsenter og andre bransjefolk!

1) Vi inviterer DEG som har lyst til å pitche en ide for å finne samarbeidspartnere, sparrepartnere, andre kunstnere
2) Vi inviterer DEG som er på utkikk etter et prosjekt som hadde vært interessant å involvere seg i.

Hva er å Pitche?
Å pitche er som en audition. På få minutter får du anledning til å fortelle om ditt prosjekt/din ide for en fullsatt sal med mulige samarbeidspartnere. Poenget er å ”selge inn” prosjektet ditt til de du ønsker å få med i en videre prosess. Det er mulig for alle scenekunstnere å melde seg på, både som pitchere og prosjektjagere.

Deltagerne i salen kan engasjere seg i ulik grad. De kan komme med tips og innspill eller høre om mulighetene for bli en større del av prosjektet. Det er de som holder i prosjektet og har rettigheten til å beholde ide og konsept. Videre samarbeid må avklares mellom de ulike aktørene.

Din pitche-ide kan være så konkret eller vag du selv ønsker. Vil du pitche ditt ferdige prosjekt for å invitere folk på audition har du mulighet til det. Vil du pitche en vag ide med håp om at noen andre skal gripe fatt i den og spinne videre på den sammen med deg, er det også en mulighet. Kanskje du bare vil fortelle om et prosjekt du skal i gang med for å høre om noen har innspill til deg? Ingen prosjekter er for store, ingen prosjekter er for små. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og/eller hjelp.

Vi har 10 plasser for pitchere, og det er ubegrensede plasser for prosjektjegere. (prosjektjegere kan melde seg på via våre nettsider fom 15. April!)
Når og hvor: Teaterkjeller'n under Centralteatret, torsdag 6. mai, fra 19.30 - 22.00. Gratis! Teaterkjeller’n stiller med hyggelige priser på mat og drikke!

Vil du pitche din ide?
Send en mail til post@skuespillersenter.no hvor du redgjør for:
1) Prosjektets arbeidstittel
2) Kort resymé
3) Hva du leter etter under speed-pitchen
4) Navn på alle nåværende involverte
5) Kontaktinformasjon på kontaktperson (navn, e-post, mobil)

(Søknaden må være oss i hende så snart som mulig og SENEST INNEN 29. april!)
http://www.skuespillersenter.no/main/index.php?module=article&view=210


Hilsen FRILANSFESTIVALEN!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar