fredag 16. april 2010

FRIVILLIG UNDER FRILANSFESTIVALEN 2010?

Frilansfestivalen går av stabelen i Oslo 6.-8.mai, og i den forbindelse trenger vi frivillige. Vil du eller noen du kjenner være en av dem?

Frilansfestivalen arrangeres for andre gang nå i 2010. Dette er en festival for profesjonelle scenekunstnere i fra hele landet. Tre dager til ende blir det debatter, intervjuer, workshops, kurs, forestillinger, erfaringsutveksling og nettverksbygging. Festivalen arrangeres i Norsk Skuespillersenter sine lokaler i Welhavensgate, på Centralteatret (Oslo Nye Teater) og i Teaterkjeller`n.

Det vi trenger er verter som kan være tilstede under de ulike arrangementene – ta i mot kursholdere og deltakere, gi en hjelpende hånd, snakke med folk og være vårt blide ansikt utad. Det er mange spennende arrangementer, og vi håper at også dere som er verter skal kunne ha glede av å være tilstede.

Vil du være med oss? Send gjerne en mail til kirsti@skuespillersenter.no så fort som mulig, slik at vi vet at du er interessert. Torsdag 22.april kl.16.00 blir det et møte for alle frivillige i Norsk Skuespillersenter sine lokaler i Welhavensgate 1. Der vil det bli servert pizza med tilbehør, og sammen legger vi de siste planene for festivalen.

Håper du vil være med oss å legge siste hånd på den fantastiske Frilansfestivalen 2010!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar